İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Milli Eğitim Vakfı Firdevs-Lütfü Orgun Ortaokulu

Milli Eğitim Vakfı Firdevs-Lütfü Orgun Ortaokulu

HİCRET MAHALLLESİ SERTAÇ SOKAK NO 3
Vizyon
Vizyonumuz ; Amacı olan,katılımcı,demokratik ve laik,bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık,öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu , olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen girişimci,mutlu,hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz; Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine yaklaşık 1 km mesafede, gelişen Bolluca Semti içerisinde yer alan bir okul.